Destiny 2 skippaa Steamin ja hyödyntää Blizzardin teknologiaa – tältä peli nyt näyttää

Destiny 2:sta on saatu nyt ihan pelikuvaa. Samalla pelaajat yllätettiin kertomalla, että peli ei käytä Steamia, vaan Blizzardin omaa Blizzard-sovellusta.

18.5.2017 21:22

Bungie ja Activision ovat paljastaneet ensimmäisen satsin pelikuvaa Destiny 2:sta.

Paljastus tehtiin osana noin tunnin mittaista suoraa verkkolähetystä, jossa piisasi toki myös joukko muita julkistuksia. Jatko-osaan vahvistettiin esimerkiksi uusia alueita European Dead Zonen, Titan-kuun, Ion ja Nessuksen muodossa, minkä lisäksi pelin kilpailullistakin puolta tiivistetään tällä kertaa neljä vastaan neljä -tyyppiseksi. Pelialueelta toiselle liikkuminen monien muiden perustoimenpiteiden ohella ei vaadi sekään enää hyppäämistä omaan avaruusalukseen asti.

Klaanitukikin saadaan myös vihdoin virallisesti peliin. Tämä helpottaa ensinnäkin tietysti kaverien välistä keskinäistä pelaamista. Klaanit on määrä valjastaa kuitenkin lisäksi muiden pelaajien avustukseen. Yksinäisemmät pelaajat voivat niiden avulla päästä nyt helpommin esimerkiksi raid-toiminnan makuun liittymällä klaaniin vierailijana.

Kenties yllättävin Destiny 2 -paljastus koski yksinomaan kuitenkin pelin pc-versiota. Peli ei tule hyödyntämään nimittäin Steamia, vaan sen sijaan Blizzard on ottanut sen siipien suojiin. Pelin peluu ja hankinta tapahtuu siis pc:llä samaa Blizzard-asiakasohjelmaa käyttäen kuin esimerkiksi Overwatchin ja Hearthstonenkin kohdalla.

Pc-version on luvattu tukevan 4K-resoluutiota ja lukitsematonta ruudunpäivitystä.

Julkaisunsa Destiny 2 saa 8. syyskuuta PlayStation 4:llä ja Xbox Onella, kun taas pc-version julkaisuajankohta on vielä epäselvä. Ennakkotilaajille pelistä on luvattu kesäksi betatestiä.

Päivitys kello 0:20: Activision on vahvistanut, ettei Destiny 2:tä nähdäkään pc:llä vielä 8. syyskuuta. Toistaiseksi kyseisellä versiolla ei ole vielä virallista julkaisupäivää.

Lisää luettavaa