Bungie on paljastanut Destiny 2:n The Final Shape -laajennuksen.

The Final Shapen kerrotaan tuovan merkittäviä muutoksia verkkoräiskintäpeliin. Alkuperäisen Destinyn ensimmäisestä laajennuksesta alkunsa saaneen Light and Darkness -tarinan päättävä laajennus tuo myös muutoksia Destiny 2:n rakenteeseen.

Destiny 2 -pelaajat pääsevät The Final Shapessa matkustamaan syvälle Travelerin ytimeen ja ratkaisemaan sodan valon ja pimeyden välillä. Uusien tehtävien ja raidin lisäksi laajennus tarjoaa pelaajille kolme uutta superkykyä, joilla viholliset voi laittaa nippuun uusilla tavoilla.

Samalla Bungie paljasti uudistavansa Destiny 2:n kausirakennetta. Neljän vuosittaisen kauden sijaan sisältö jaetaan kolmeen jaksoon, jotka taas jakautuvat kolmeen näytökseen. Jaksojen kerrotaan olevan kooltaan kausia suurempia, ja ne ovat pelattavissa itsenäisinä kokonaisuuksina. Jokainen jakso sisältää uusia tehtäviä, aseita, aktiviteetteja ja tarinoita.

The Final Shape julkaistaan 27. helmikuuta. Ensimmäinen Destiny 2 -jakso taas on nimeltään Echoes, ja se tulee saataville maaliskuussa. Seuraavat kaksi jaksoa, Revenant ja Heresy, tulevat tarjolle heinäkuussa ja marraskuussa.

Lähde: Bungie

Lisää luettavaa