Sekä PlayStation 3:n että PlayStation Vitan 2D-mätkintätarjonta on saamassa lännessä tänä vuonna hieman kohennusta Segan toimesta. Kun kesä seuraavan kerran siunaa pohjoista pallonpuoliskoa läsnäolollaan, tullaan alustoilla näkemään englanninkielinen versio Dengeki Bunko: Fighting Climaxista.

Japanissa alkujaan viime vuonna niin konsoleilla kuin kolikkopelihallissa nähty Fighting Climax on kevytromaanikustantajana Dengeki Bunkon 20-vuotista taivalta juhliva tuotos. Pelissä hahmotarjonta koostuukin pääasiallisesti Dengeki Bunkon tuotteista tutuista persoonista, joiden joukkoon ovat mahtuneet muun muassa Sword Art Online -sankarit Asuna ja Kirito. Virtua Fighterin Akira ja Valkyria Chroniclesin Selvaria Bles ovat tosin myös eksyneet mukaan kemuihin.

Pelin ovat kehittäneet yhteistyössä studiot Ecole Software ja French Bread pyrkien kosiskelemaan sekä uusia että kokeneita taistelupelaajia helposti ymmärrettävillä mutta silti syvällisillä pelillisillä ideoilla. Studiot ovat aiemmin työstäneet muun muassa Melty Blood -taistelupelejä.

Yhdysvalloissa Dengeki Bunko: Fighting Climaxista saadaa sekä fyysinen että digitaalienn versio. Sen sijaan Euroopassa peliä kaupitellaan vain digitaalisesti.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa