Demon’s Souls -uusioversio loistaa uudella pelikuvalla – tulossa PS5:n julkaisuun ja mahdollisesti jopa pc:lle (päivitetty)

Tarkoituksena on kunnioittaa alkuperäistä visiota, mutta tehdä kokemuksesta myös tuoreen tuntuinen.

17.9.2020 12:32

Sony ja Bluepoint Games ovat tarjonneet aina vain kattavamman silmäyksen Demon’s Soulsin uusioversioon. Tuoreella trailerilla nähtäville saadaankin niin pelin uusittua pehmeämpää toimintaa ja visuaalista toimintaa, mutta myös väläyksiä muun muassa tutuista vihollisista.

Bluepointilta kommentoidaan, että uusioversio pyrkii pysymään uskollisena alkuperäisen pelin visiolle, minkä pitäisi ilmetä niin sen tarinassa, pelattavuudessa kuin kenttäsuunnittelussa. Samalla se on halunnut kuitenkin tarjota muun muassa modernimmat kontrollit ja viilata kokemusta niin, että se tuntuisi myös tuoreelta.

Samalla Sony on vahvistunut, että peli ilmestyy PlayStation 5:lle samana päivänä konsolin kanssa, eli Euroopassa 19. marraskuuta. Suositushinnaksi sille asettuu täällä 79 euroa, mikä näyttäisi olevan Sonyn uusi vakiohinta yhtiön omille isommille pelitapauksille.

Mahdollisesti Demon’s Souls ei jää myöskään vain PlayStation 5:n yksinoikeudeksi. PlayStationin YouTube-kanavalla julkaistun trailerin lopussa mainittiin nimittäin myös, että pc-versio olisi sekin vielä tulossa. Sony on sittemmin tosin vetänyt kyseisen videon ainakin toistaiseksi nähtäviltä, joten ohessa näytillä on Gamespotin tallenne.

Päivitys kello 3:10: Sony on kommentoinut pc-mainintaa PC Gamer -lehdelle vahvistaen, että kyseessä oli inhimillinen erehdys. Pelin on määrä olla siis PS5-yksinoikeus.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa