Demonikoulu avautuu ensi vuonna – tyylikäs roolipeli yhdistää Persona-henkeä ja italialaista kauhua

Tulossa ensi vuonna konsoleille ja pc:lle.

14.6.2022 16:12

Tyylillään huomiota herättänyt indieroolipeli Demonschool on paljastanut näin kesäkuun peliesittelysuman keskellä.

Aiemmin muun muassa Oh, Deerin ja Gunhousin tehneen Necrosoft-studion uusin tekele on taktinen roolipeli, jossa hieman Atlusin Persona-tyyliin tasapainoitellaan niin kouluelämän, ihmissuhteiden hallitsemisen kuin demonien pieksemisen kanssa. Isona innoittaja sille ovat toimineet myös 70-luvun italialaiset kauhuelokuvat, kun taas visuaalisesti luvassa on 2D-hahmomalleja ja 3D-ympäristöjä yhdistelevää grafiikkaa.

Taistelujärjestelmältään Demonschool tukeutuu ruutupohjaisiin taktisiin yhteenottoihin, joissa pelaaja ei valitse erikseen hyökkäyksiä ja niiden kohteita, vaan hahmot reagoivat taisteluareenan tapahtumineen liikeaskeliensa perusteilla. Täysin satunnaisiksi kamppailujen ei pitäisi silti äityä, sillä liikkumista edeltävässä suunnitteluvaiheessa peli informoi aina, millaisia liikkuma-aikeita vihollisilla on ja millaista vahinkoa näihin voi milläkin ratkaisuilla tehdä.

Suunnitelmissa Demonschool olisi saada ulos vuoden 2023 aikana. kehitteillä s eon PlayStation 5, PlayStation 4:lle, Xbox Seriesille, Xbox Onelle, Switchille ja Windows-, Mac- sekä Linux-koneille.

Lähde: Necrosoft

Lisää luettavaa