Deathgarden saapuu Dead by Daylight -kehittäjiltä ensi viikolla – ota kokeiluun ilmaiseksi

Deathgardenin varhaisjulkaisu on käsillä ilmaisen kokeilujakson kera.

12.8.2018 16:13

Ensi viikolla 14. elokuuta on aika vastaanottaa Behaviour Interactiven seuraava epäsymmetrinen verkkopeli. Steamin varhaisjulkaisupelien joukkoon liittyy kyseisellä päivämäärällä Deathgarden, jota ovat näin ennakkoon voineet jo pelata alfa- ja beta-testaajat sekä ennakkotilaajat.

Ainakin näin early access -vaiheessa Deathgardenin perusversio kustantaa 30 euroa, mutta aivan aluksi rahaa ei ole pakko käyttää ollenkaan. Ensimmäisen viikon aikana Behaviour antaa pelaajille nimittäin mahdollisuuden kokeilla toimintaa ilmaiseksi.

Dead by Daylightin tavoin Deathgarden laittaa yhden pelaajan kamppailemaan kerralla useammasta pelaajasta koostuvaa joukkuetta vastaan. Yksinäinen metsästäjä on kuitenkin raskaammin aseistettu kuin vastapuoli ja pystyy siis helposti päihittämään vastustajansa suorassa yhteenotossa. Isomman joukkueen tarkoituksena onkin selviytyä ja paeta metsästäjää neuvokkuuden voimin.

Räiskiminen tapahtuu satunnaisesti muodostettavissa kartoissa. Varhaisjulkaisun alussa Deathgarden tarjoaa koluttavaksi kaksi erilaista peltiilaa.

Lähde: Deathgarden (kotisivu)

Lisää luettavaa