Death Stranding aikoo tuoda jotain uutta avoimen maailman peleihin

Hideo Kojima lupailee Death Strandingin tuovan jotain uutta avoimen maailman peleihin.

26.4.2019 10:00

Hideo Kojima on paljastanut pieniä yksityiskohtia miehen tulevasta Death Strandingista, jonka hän lupaa tuovan jotain uutta avoimen maailman peleihin.

Kojima oli vierailemassa yhdessä Norman Reedusin ja Geoff Keighleyn kanssa Tribeca Film Festivalissa, jossa kolmikko järjesti paneelin elokuvallista ja pelillistä kerrontaa yhdistävästä Death Strandingista. Hän ei kuitenkaan paljastanut sen tarkemmin, millä tavalla peli uudistaa avoimen maailman -genren, mutta kertoi kuitenkin, että tulevan uutukaisen teemana on yhteys.

Yhteys on hänen mukaan tärkeässä roolissa niin tarinan kuin pelattavuuden osalta. Vaikka pelaajat matkaavat maailmassa pitkälti yksinään, he yrittävät kuitenkin saada yhteyden maailmaan ja muihin siellä asuviin ihmisiin. Kojima myös toivoo, että Death Strandingin kautta pelaajat itse luovat yhteyksiä heidän omaan maailmaan ja nosti esimerkeiksi omat henkilökohtaiset kokemukset deittien tai Euroopan politiikan suhteen.

Kojima oli Reseteran mukaan silminnähden innostunut tästä teemasta ja kuinka se ”liittää kaikki yhteen”, mutta hän ei voinut kuitenkaan kertoa asiasta sen enempää, jotta Sony ei suuttuisi.

Hiljattain Kojima kertoi työskentelevänsä suoratoistoon liittyvän suuren projektin parissa, josta hän ei voinut kuitenkaan kertoa sen tarkemmin. Eräiden spekulaatioiden mukaan tämä saattaisi liittyä jollain tapaa Death Strandingiin, mutta kyseessä voi olla myös täysin oma tuotanto.

Hän kuitenkin paljasti paneelin lopuksi toivovansa pääsevän näyttämään lisää pelikuvaa noin kuukauden päästä, mutta ei kertonut sen tarkemmin näistä suunnitelmista.

Death Stranding on kehitteillä PlayStation 4:lle.

Lähde: Resetera

Lisää luettavaa