Dead Space -kehittäjillä työn alla uusi ”jännittävä” projekti

Dead Space -sarjaa ei kenties olla haudattu, mutta parhaillaan Visceral ei ainakaan kehitä uutta osaa sarjaan.

17.6.2013 01:18

Avaruusviipaloinnin parissa vuosia työskennelleeltä Visceral Gamesilta voitanneen tosiaan odottaa seuraavaksi jälleen jotain uudempaa koettavaa. EA:n pelipomo Patrick Söderlund on nostanut Eurogamerin haastattelussa esille, että Dead Space 4:n sijaan Visceralilla on tällä hetkellä työn alla jotain erilaista ja ”jännittävää”.

– Tulemmeko näkemään vielä yhden Dead Space -pelin? Kuka tietää? Olemmeko tappaneet sarjan? Emme tietenkään. Kuitenkin tällä hetkellä kehitystiimi on keskittynyt johonkin muuhun, johon sinä ja muut pelaajat tulette olemaan tyytyväisiä, Söderlund lupasi haastattelussaan.

EA-pomo kertoo, että Visceralin laittaminen uuden projektin pariin on tällä hetkellä parempi ratkaisu kuin puskea heidät vielä kertaalleen Dead Spacen pariin. Uuden pelin pitäisikin olla jotain, jota kohtaan Viscerilla tunnetaan kovasti intohimoa, mikä Söderlundin mukaan on merkittävä asia menestystä haettaessa.

Viimeisin Dead Space -sarjan peli nähtiin helmikuussa Dead Space 3:n muodossa. Pelin on kerrottu alittaneen myynneillään EA:n odotukset.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa