Dead or Aliven luoja raivostui alkuviikon huonoista uutisista

Dead or Aliven luoja Tomonobu Itagakilla on jälleen sanottavaa.

27.11.2015 11:04

Dead or Aliven isällä on takataskussaan muutama valittu sana Koei Tecmon viimeaikaisista ratkaisuista.

Koei Tecmo paljasti alkuviikolla, ettei pikkutuhman Dead or Alive Xtreme -rantalentopallopelin tuoreinta osaa saada länteen pelialalla kuumana käyvän naiskeskustelun vuoksi, mikä on herättänyt kiivasta väittelyä myös Pelaajalehti.comin kommenttiosiossa. Alkuperäisen Dead or Alive -tappelupelisarjan luoja Tomonobu Itagaki ei ole ollut Tecmon leivissä vuosiin, mutta myös hänellä vaikuttaisi olevan kärkeviä mielipiteitä julkaisupäätöksestä.

– En tiedä totuutta, en ymmärrä, enkä osaa edes arvioida. Aikovatko he myydä DOAX3:a vain Japanissa? Mitä helvettiä, Itagaki aloitti puheenvuoronsa Facebookissa uutisista kuultuaan.

Asiaa hetken sulateltuaan Itagaki haukkui Koei Tecmon edustajat idiooteiksi ja pelkureiksi, ja käänsi katseensa sitten peliin itseensä. Mies ei kommenttiensa perusteella vaikuta olevan kovin tyytyväinen siihen, että vanhoja Dead or Alive -konsepteja kierrätetään edelleen uuden keksimisen sijaan, eikä kopioitujenkaan ideoiden toteutus miellytä häntä. 

– Heidän torkkuessaan minä loin Devil’s Thirdin. Minun on nyt pakko todeta, että jos olette ammattilaisia, nouskaa penkeistänne ja painukaa takaisin oikeiden töiden pariin. Nyt ei ole kopioinnin aika, Itagaki tylytti kommenteissaan.

Dead or Alive Xtreme 3:sta kiinnostuneita Koei Tecmo kehottaa ostamaan Aasiassa 25. helmikuuta julkaistavan englanninkielisen version.

Lähde: DualShockers, Tomonobu Itagaki (Facebook)

Lisää luettavaa