Dead or Alive -mätkintäsarja tuo kurvinsa vihdoin pc:lle

Dead or Alive 5: last Round saadaan vielä myös konsoleiden ohella pc:lle. Jo oli aikakin.

4.12.2014 21:08

Koei Tecmon mätkintäsarja Dead or Alive on viimein tekemässä kunnollisen loikan pc:lle. Julkaisija vahvisti torstaina uuden trailerin voimin, että helmikuussa julkaistava Dead or Alive 5: Last Round saadaan PlayStationien ja Xboxien ohella jakoon myös vielä Steamiin.

Ilmeisesti Last Roudin pc-julkaisu tulee tapahtumaan tosin hieman sirpaleisessa muodossa. Pelin Steam-kauppasivun mukaan varsinaiset nettipeliominaisuudet ovat saapumassa peliin nimittäin erillisellä päivityksellä, joka julkaistaan ”kolmen kuukauden sisällä” pelin saapumisesta.

Vaikka Dead or Alive 5: Last Round tuleekin näillä näkymin olemaan ensimmäinen pc:n saavuttava Dead or Alive -pääsarjan osa, ei se ole Koei Tecmon ensimmäinen yritys tuoda sarjaa alustalle. Vuonna 2008 Kiinassa pelitalon oli määrä lanseerata ilmaispeli Dead or Alive Online, mutta projekti ei päässyt lopulta beetavaihettaan pidemmälle.

Dead or Alive 5: Last Round on todennäköisesti viimein Dead or Alive 5 -versio, jota Koei Tecmo on tuomassa kauppoihin. Last Round lisää Dead or Alive 5:een kaksi uutta taistelijaa ja kenttää sekä joukon uusia asusteita. Uusilla alustoilla peli on tietysti kokenut myös hieman graafisia parannuksia.

Lisää luettavaa