Tecmon Dead or Alive 5 tuo lisää syvyyttä naisten rintavarustuksista tunnettuun mätkintäpelisarjaan. Tällä kertaa rintojen liikehtiminen riippuu myös naisten vaatetuksesta. Lisäksi vaatteiden läpinäkyvyys vaihtelee.

Pelin ohjaaja Yohei Niibori kertoi olennaisista uudistuksista Famitsun haastattelussa, josta Andriasang poimi faktat. Aikaisemmin rintojen käyttäytyminen on riippunut lähinnä hahmovalinnasta.

Eurogamer huomauttaa kuitenkin, että uudistukset ovat ristiriidassa Team Ninjan pomon Yosuke Hayashin aikaisempien puheiden kanssa.

– Niin, kaverit jotka katsovat vain naisten rintoja… hei, naisissa on paljon muutakin ja kauneudessa on kyse paljon muustakin kuin pelkästään tisseistä, joten haluamme ottaa hieman aikuismaisemman lähestymistavan naisten kaunistamiseen, Yosuke linjaili viime vuonna.

Niibori kertoi Famitsun haastattelussa myös kehittäjien yhteistyöstä Virtua Fighter -tiimin kanssa. Kehittäjät ovat tehneet yhteistyötä esimerkiksi mallintamisen, liikkeen ja pelattavuuden saralla projektin alusta lähtien.

Lähde: Andriasang

Lisää luettavaa