Dead or Alive 5 haastaa eurooppalaiset viimeiselle kierrokselle

Dead or Alive 5:n definitiiviseksi kutsuttu Last Round -versio saapuu myös vielä Eurooppaan asti sekä uusille että vanhemmille konsoleille.

2.9.2014 16:28

Koei Tecmo on tuomassa Dead or Alive 5: Last Roundin Eurooppaan. Viime viikonloppuna julkistettu uusin versio pian jo kaksi vuotta vanhasta taistelupelistä saapuu ensi keväänä sekä Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Xbox 360:lle että myös PlayStation 3:lle.

Last Roundin on tarkoitus olla Dead or Alive 5:n ”definitiivinen” versio. Uusilla konsoleilla peli on tietysti laitettu aina vain näyttävämpään kuosiin, mutta sisällöllisesti paketin pitäisi olla myös aiempaa tuhdimpi. Mukana pelissä nähdään näin ollen nyt kaiken kaikkiaan ainakin niin 30 hahmoa kuin myös yli 300 asustetta.

Suunnitelmissa Koei Tecmolla on julkaista peli uusille konsoleille sekä fyysisenä että digitaalisena pakettina, kun taas vanhoille vehkeille peliä kaupitellaan vain digitaalisena. Uusilla konsoleilla Last Roundin hinta pyörii näillä näkymin noin 50 euron tietämillä, kun taas vanhoilla hinta on noin kympin halvempi.

Mikäli Dead or Alive 5 Ultimateen on sattunut ostamaan lisäsisältöä, on se siirrettävissä uuden sukupolven versioon.

Lähde: Koei Tecmo

Lisää luettavaa