Suosittu nettimoninpeli Dead by Daylight käynnisti tuoreimman Blood Moon -tapahtumansa tällä viikolla. Kaikki ei kuitenkaan mennyt täysin suunnitelmien mukaan, joten pelin ylläpitäjät tarjoavat pelaajilleen nyt pelin sisäisiä korvauksia.

Pelaajat ovat raportoineet runsain mitoin ongelmia pelin sisäisen valuutan, Bloodpoint-pisteiden, kanssa; peli ei ole tuonut näitä pisteitä tarjolle lupaamallaan tavalla. Ylläpitäjä ei kerro julkisuuteen, mikä kömmähdyksen on oikein saanut aikaan.

Anteeksipyyntönä he kuitenkin tarjoavat kaikille pelaajilleen miljoona Bloodpoint-pistettä sekä nostavat tietyistä peliosuuksista ansaittavien pisteiden määrän jopa 400 % normaalista.

Jotta nämä luvatut pisteet kilahtavat pelaajien pelipankkiin, heidän ei tarvitse muuta kuin kirjautua sisään peliin Blood Moon -tapahtuman käynnissä olon aikana. Aikaa on siis vielä hyvin jäljellä, tarkemmin sanottuna sunnuntaihin 31. maaliskuuta saakka.

Lisätietoja verisen Dead by Daylight -tapahtuman sisällöstä pääsee lukemaan pelin virallisilta nettisivuilta.

Alla ylläpitäjän sosiaalisessa mediassaan julkaisema pahoittelu ilmenneistä ongelmatilanteista sekä tapahtuman virallinen traileri.

Lähde: Dead by Daylight

Lisää luettavaa