DayZ laahustaa PS4:lle, mutta ei unohdeta myöskään näitä pelejä

Sonyn Gamescom-lehdistötilaisuudessa tehtiin tänä vuonna taas joukko pienempiä pelijulkistuksia. Näin muun muassa DayZ:n ja The Tomorrow Childrenin tulo PS4:lle vahvistui.

12.8.2014 21:47

Dean Hallin pc:llä jo tavattu zombiselviytymisseikkailu DayZ on tekemässä tuloaan PlayStation 4:lle. Pelin suunnittelija itse kävi vahvistamassa asian Sonyn Gamescom-lehdistötilaisuudessa jättäen kuitenkin vielä esimerkiksi julkaisusuunnitelmat hyvin auki.

Muita Sonyn Gamescom-tilaisuudessa esille nousseita PlayStation 4:lle näkyvästi vahvistettuja pienempiä pelejä olivat muun muassa Crackdown 2:sta tunnetun Ruffianin myöskin pc:lle saapuva toimintaeepos Hollowpoint, entisten Bulletstorm-kehittäjien jo aiemmin pc:lle vahvistettu seikkailupeli The Vanishing of Ethan Carter ja PixelJunk-peleistään tunnetun Q-Gamesin erikoinen The Tomorrow Children. The Tomorrow Children on ehditty vahvistamaan myös PlayStation 4:n yksinoikeudeksi.

Hyvää huomiota osakseen Sonyn Gamescom-lehdistötilaisuudessa saivat myös jo vuosi sitten julkistettu Tequila Worksin PlayStation 4 -seikkailu Rime ja pc:n ohella PlayStation 4:lle ja Vitalle suuntaava Mike Bithellin Volume. Gamescomin myötä viimein myös vahvistettiin, että PlayStation 3:lla jo tavatut Journey ja The Unfinished Swan saapuvat PlayStation 4:lle. Ainakin Journey on myös Cross-Buy-nimike.

Jonkinlainen kauhuteos P.T on myös hiipimässä PlayStationeille. PS4:lle siitä on parhaillaan saatavilla jonkinasteinen demokokemus.

Ohessa joukko trailereita edellä mainituista nimikkeistä.

Hollowpoint

The Tomorrow Children

The Vanishing of Ethan Carter

P.T

Volume

Rime

Lisää luettavaa