DayZ julkaistaan vihdoin virallisesti ensi vuonna – ilmeisesti

Joko viimein on aika? DayZ:n virallisen julkaisun luvataan tapahtuvan viimein ensi vuonna.

1.12.2017 19:17

Useamman vuoden jatkuneen early access -kauden jälkeen verkkopeli DayZ:n olisi määrä saada virallinen julkaisunsa ensi vuonna. Bohemia Interactive on tehnyt lupauksen pelin kotisivujen tuoreimmassa ”tilanneraportissa” vakuutellen oppineensa aiemmista aikataulutusvirheistään ja olevansa omistautunut kyseiseen tavoitteeseen.

Samaan syssyyn virallisen pc-julkaisun pitäisi johdaa vihdoin myös viralliseen DayZ:n konsolijulkaisuun.

Työtä DayZ:n varhaisversiossa silti edelleen piisaa. Samaisessa raportissaan Bohemia on joutunut kertomaan, ettei pelin 0.63-versio ehdikään ulos vielä tälle vuodelle. Kun se kuitenkin julkaistaan, pompahtaa peli viralliseen beta-vaiheeseensa, minkä jälkeen Bohemia keskittyy erityisesti olemassaolevien ominaisuuksien hiomiseen.

Aivan kaikki luvatut ominaisuudet eivät kuitenkaan ehdi vielä edes DayZ:n betaan. Näihin lukeutuvat ajoneuvojen modifiointi, barrikaadien tekeminen, linnut, kaksipyöräiset ja lentokoneet. Nämä on tarkoitus lisätä myöhemmin päivityksellä 1.0-versioon. Kokonaan kehittäjät ovat myös leikanneet ajatuksen eläinkumppaneista, koska se on ollut yksinkertaisesti liian kunnianhimoinen.

Kokonaisuudessaan DayZ:n tuoreen tilanneraportin beta-yksityiskohtineen voi lukaista tästä.

Lisää luettavaa