Dauntless-hirviönmetsästys laajenee pc:n ulkopuolelle – cross-play keskeinen osa tulevaisuutta

Dauntlessia pelataan vielä useammallakin alustalla ja vieläpä ristiin.

8.12.2018 15:08

Ilmaiseksi pelattava hirviönmetsästyspeli Dauntless on matkalla konsoleille ja mobiililaitteille. Jo tovin aikaa sitä on voinut pelata beta-kuosissa pc:llä, mutta huhtikuusta alkaen mukaan liittyvät Xbox One ja PlayStation 4, joita seuraavat vielä hieman myöhemmin Switch- ja kännykkäversiot.

Ensimmäisten konsoliversioiden rinnalla peli hypähtää saataville lisäksi Epic Games Storeen. Toistaiseksi sitä on jaeltu pc:lle lähinnä Dauntlessin omien sivujen kautta..

Uusille alustoille tapahtuvan laajenemisen myötä kehittäjä Phoenix Labs lähtee samalla rakentamaan Dauntlessista alustojen välistä pelikokemusta. Tavoitteena studiolla olisi saada kaikki pelaajat alustasta riippumatta metsästelemään siis keskenään, minkä lisäksi yhden käyttäjätunnuksen voimin oma edistyminen säilyy alustalla kuin alustalla.

Mitä tulee nykyhetkeen, on Dauntless laajentunut tällä viikolla uudella sisällöllä ja ominaisuuksilla. Isona lisänä tuore behemoth-hirviö Valomyr on ilmestynyt metsästettäväksi, minkä lisäksi peliin on saatavilla oma Hunt Passinsa. Sen voimin peliin on mahdollista lisätä uusia haasteita ja kosmeettisia palkintoja monissa peleissä aiemmin nähtyjen Battle Passien tapaan. Osa haasteista ovat ilmaisia, kun taas kympillä tarjolle saa aina vain isomman satsin saavutettavaa. 

Lähde: Phoenix Labs

Lisää luettavaa