Darksiders-sarjan isä palaa juurilleen seuraavalla pelillään

Darksiders-luoja Joe Madureira on herättämässä vanhaa sarjakuvasarjaansa henkiin uuden sarjakuvan ja pelin voimin.

1.3.2015 04:45

Pelinkehittäjä ja sarjakuvataiteilija Joe Madureira on aikeissa herättää henkiin 90-luvun lopulla luomansa Battle Chasers -sarjakuvasarjan. Tällä kertaa Madureira ei ole kuitenkaan tyytymässä vain uusien sarjistarinoiden luontiin, vaan suunnitelmissa hänellä on myös kehittää peli Battle Charsesin fantasiamaailman pohjalta.

Uuden pelin suunnittelemisesta on vastaamassa tuore Airship Syndicate -studio, jonka Madureira on perustanut yhdessä vanhan kumppaninsa Ryan Stefanellin kanssa. Sekä Madureira että Stefanelli olivat vuonna 2005 perustamassa myös Vigil Gamesia, joka vastasi sekä Darksidersin että Darksiders II:n kehityksestä.

Pelisivusto Polygonin saamien ensitietojen mukaan Battle Chasers -pelin on määrä olla rooliseikkailu, jossa pelaamaan päästään monilla sarjakuvasta tutuilla hahmoilla. Tarkoituksena Airship Syndicatella on tuoda peli ainakin pc:lle ja konsoleille, mutta myös jonkinlainen tablettiversiokin on heillä vielä harkinnassa.

Suunnitelmissa Airship Syndicatella on kehittää peli pienellä, noin 10-15 hengen tiimillä.

Sekä peli että myös uusi sarjakuva ovat kuitenkin edelleen vielä hyvin varhaisessa kehitysvaiheessa. Sarjakuvalle Madureira ei vielä kykene nimeään kustantajaa ja uudelle pelillekin vasta haetaan varsinaista lopullista rahoitusta. Pelin päätyminen esimerkiksi Kickstarteriin ei ole siis vielä täysin poissuljettu ajatus.

Lähde: Polygon

Lisää luettavaa