Darksiders-luojan uutuuroolipeli herätti vauhdilla pelaajien mielenkiinnon

Darksiders-luoja Joe Madureiran uusin peli rahoitettiin varsin hyvällä vauhdilla Kickstarterissa.

12.9.2015 18:10

Darsiders-sarjaa aikoinaan luomassa ollut Joe Madureira on saanut pelaajien tuen taakseen uusimmalla peliprojektillaan. Aikaisemmin kuluvalla viikolla Madureiran tuore viiden hengen pelitalo Airship Syndicate käynnisti Kickstarter-kampanjan Battle Chasers: Nightwar -nimiselle pelilleen, joka nyt viikonloppuna on saanut jo rikki 500 000 dollarin minimitavoitteen rahoituksensa osalta.

Minimitavoitteen täyttymisen myötä Airship Syndicaten pitäisi nyt pystyä luomaan Battle Chasers: Nightwarin niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin myös Windows- ja Mac-koneille. Pelin Kickstarter-kampanjan jatkuessa vielä myös aina lokakuun puolelle voi pelin suunniteltu mittakaava kasvaa vielä esimerkiksi uusilla pelialueilla ja muulla sisällöllä, mikäli pelaajat eivät vain laita rahahanoja ennenaikaisesti kiinni.

Nimensä mukaisesti Battle Chasers sijoittuu Madureiran 90-luvulta peräisin olevaan Battle Chasers -sarjakuvasarjaan, jota Madureira on myös suunnitellut jatkavansa vielä uuden pelin siivittämänä. Peli itse tulee olemaan tyylillisesti varsinkin japanilaisilta roolipeleiltä paljon lainaava seikkailukokemus, jossa merkittävää roolia näyttelevät niin vuoropohjaiset taistelut kuin myös pulmien ratkaisu, mikä kaikki tapahtuu satunnaisesti muovautuvissa luolastoissa.

Lisää Battle Chasers: Nightwarista voi lukea sen Kickstarter-sivuilta. Ohessa on myös projektin esittelyvideo.

Lisää luettavaa