Dark Soulsin ja Shadow of the Colossuksen äpärälapsi pääsee vapauteen huhtikuussa

Suuria vihollisia, jännittäviä taisteluita ja pikseligrafiikkaa yhdistävä Titan Souls on päivätty pc- ja PlayStation-versioidensa osalta huhtikuulle.

28.2.2015 00:18

Brittiläinen kehitysstudio Acidnerve on saanut vahvistettua julkaisupäivän pienelle mutta pippurilliselle Titan Souls -pelilleen. Julkaisija Devolver Digitalin avustuksella seikkailu saadaan pc:lle ja Amerikan PlayStation Storeen huhtikuun 14. päivä ja näillä näkymin Euroopan PlayStation Storeen 15. huhtikuuta.

Saapuessaan Titan Soulsin tyyli voi puhutella erityisesti sekä Dark Souls– että Shadow of the Colossus -faneja. Pelissä ohjattavaksi saadaan mysteerisiä raunioita tutkiva poika, joka joutuu seikkailunsa lomassa kohtaamaan noin 20 erilaista titaania. Ongelman matkaan tuo se, että pojan hallusta löytyy vain yksi nuoli, jonka huolellisella käytöllä vastustajat pitäisi saada kanveesiin. Poika on myös erittäin allerginen vahingolle, sillä yksi osuma riittää viemään tältä hengen.

Pc:llä Titan Soulsin peluu onnistuu oli käytössä sitten Windows-, Mac- tai Linux-kone. PlayStationeista pelin on vuorostaan saamassa niin PlayStation 4 kuin Vitakin.

Lähde: Acidnerve (Twitter)

Lisää luettavaa