Puolalaispelitalo CI Games on antanut uuden elonmerkin pitkään suunnitteilla olleesta Lords of the Fallen 2:sta. Tuore toimintaroolipeli on käynyt läpi useamman mutkan viimeisen kuuden vuoden aikana, mutta näin tammikuussa siitä on saatu julkaistua logo sekä muutamia pieniä lisäyksityiskohtia.

Lords of the Fallen 2 on meidän suurin projektimme koko CI Gamesin mittakaavassa. Edellinen peli oli täysihintainen, täysvarustettu julkaisu, ja lähestymme seuraavaa aina vain isommalla mittakaavalla. Jatko-osa siirtää sarjan pimeään fantasiaan ja tarjoaa uusitun sekä haastavan taistelujärjestelmän, CI Games toteaa tuoreimmassa tiedotteessa.

Lords of the Fallen 2:ta kehittää tätä nykyä CI Gamesin vuosi sitten perustama Hexworks, jolta löytyy toimipaikka sekä Barcelonasta että Bukarestista. Alkujaan Dark Soulsin innoittaman sarjan loi vuonna 2014 Deck13, mutta se on sittemmin tullut tutuksi The Surge -toimintaroolipeleistään.

Kehitteillä Lords of the Fallen 2 on PlayStation 5:lle, Xbox Seriesille ja pc:lle. Julkaisuajankohtaa sille ei ole vielä annettu.

Lähde: CI Games

Lisää luettavaa