Dark Soulsin henki väijyy uudella sukupolvella syksyn synkistyessä

PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle suuntaava Lords of the Fallen saapuu kaikessa Dark Souls -henkisyydessään lokakuussa.

9.7.2014 14:58

Toimintaroolipelattavaa uuden sukupolven alustoille tuova Lords of the Fallen on saanut julkaisupäivän. Niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle kuin pc:llekin peli on Euroopassa saatavilla lokakuun 31. päivä.

Mikäli Lords of the Fallen osoittautuu päteväksi peliksi, voi se erityisesti upota Dark Souls -pelien faneille. Peli pyrkii tarjoamaan vahvoilla ja näin myös uhkaavilla vihollisilla kyllästetyn seikkailukokemuksen, joka valehtematta näyttäisi nojaavan hyvinkin paljon From Softwaren rakastettuja pelejä muistuttavaan toimintaan.

Puolalaisen CI Gamesin ja saksalaisen Deck 13 -studion väsäämää Lords of the Fallenia on ollut kehittämässä The Witcher 2:n vanhempana tuottajana aikoinaan toiminut Tomasz Gop. Pelistä kuultiin kunnolla ensimmäistä kertaa reilut kaksi vuotta sitten, kun se kantoi vielä nimeä Project RPG ja oli kehitteillä vanhemmille konsoleille. Virallisen julkistuksensa Lords of the Fallen sai viime vuoden keväällä.

Lähde: Lords of the Fallen (Facebook)

Lisää luettavaa