Dark Souls -kehittäjien Project Beast -mysteeri avautuu – videokuvaa julki

Huhuillun Project Beastin ruutukaappaukset ovat saaneet rinnalleen nyt liikkuvaa pelikuvaa, joka sekin hohkaa Souls-pelien henkeä.

30.5.2014 14:37

From Softwaren huhutusta Project Beast -pelistä on hiipinyt maailmaan uusia näytteitä. Muun muassa YouTubeen on tällä viikolla julkaistu lyhyt video, joka koostaa yhteen joukon uusia pelikuvapätkiä, joilla on selvä yhteys toukokuun alussa julkisuuteen tulleisiin Project Beastin ruutukaappauksiin.

Videon myötä Project Beast vaikuttaisi aina vain varmemmin olevan henkinen jatko-osa Demon’s Soulsille ja Dark Soulsille. Vaikka pätkässä esillä nähdäänkin tällä kertaa jopa tuliaseen käyttöä, muistuttaa nähty materiaali jo animaatioiltaan From Softwaren Souls-sarjaa.

Huomioikaa, että videon taustamusiikki ei ole osa siinä näytettävää pelikuvamateriaalia, vaan otettu suoraan Demon’s Soulsista.

Huhujen mukaan Project Beast voisi hyvinkin olla peli, jota Demon’s Soulsin ja Dark Soulsin alkujaan ohjannut Hidetaka Miyazaki olisi työstänyt viimeisimmät vuodet. Jo pitkään on ollut tiedossa, ettei mies ollut mukana Dark Souls II:n kehityksessä muuten kuin valvojan asemassa, vaan hänet on pitänyt kiireisenä jokin muu projekti.

Huhuiltu myös on, että Project Beast olisi matkalla yksinoikeudella PlayStation 4:lle. Idea ei sinällään ole täysin hatusta heitetty, sillä alkuperäinen Demon’s Souls oli alkujaan PlayStation 3:n yksinoikeus, jonka julkaisusta Japanissa vastasi Sony itse.

Lähde: NeoGAF

Lisää luettavaa