Dark Souls -kehittäjät lupaavat rakastetun Armored Core -sarjan tekevän paluun – pyytävät faneja odottamaan

From Software on paljastanut Armored Core -sarjan tekevän paluuta, joskin studio pyytää faneja vielä odottamaan.

5.12.2017 10:56

From Software on paljastanut tuoreen Armored Core 20th Anniversary -striimin yhteydessä pitkäikäisen mecha-sarjan tekevän aikanaan paluun.

Dark Souls – ja Armored Core -sarjoista parhaiten tunnettu studio ei julkistanut uutta osaa virallisesti, mutta pyysi faneja kuitenkin odottamaan tulevaa twiitillään:

– Kiitos, kun katsoitte Armored Core 20th Anniversary Music Special Broadcastin! Emme voi julkistaa mitään nyt, mutta emme aio lopettaa AC-sarjaa näin. Olisimme ilahtuneita, jos voitte odottaa vielä hieman pidempään.

Toisessa twiitissä yhtiö kuitenkin ilmoitti, että Armored Core -sarjan vuosijuhlan kunniaksi PlayStation 4:lle julkaistaan aiheeseen liittyvä teemapaketti ladattavaksi.

From Softwaren toimitusjohtaja Hidetaka Miyazaki paljasti viime vuonna muutamille länsimaalaisille pelimedioille studion työstävän uutta Armored Core -sarjan peliä, joskin hän veti kommenttinsa takaisin, kun uutinen tuli julki. Nyt tuorein kommentti onkin lähin varmistus pelisarjan uudesta paluusta.

Armored Core on vuonna 1997 käynnistynyt kolmannen persoonan räiskintäpelisarja, jossa pelaajat ohjastavat valtavia ja kustomoitavia mecha-robotteja erinäisissä tehtävissä. Pelisarjaa on tehty yhteensä viidentoista osan edestä.

Sarjan viimeisin osa, Armored Core: Verdict Day, julkaistiin vuonna 2013.

Lähde: DualShockers

Lisää luettavaa