Dark Souls -kehittäjä FromSoftware hautoo pariakin julkistamatonta peliä

Souls-sarjan isukki Hidetaka Miyazaki kertoo FromSoftwaren työstävän parhaillaan pariakin julkistamatonta peliä.

29.12.2018 12:14

Souls– ja Armored Core -peleistään erityisesti tunnettu FromSoftware pitää hihassaan parhaillaan pariakin julkistamatonta peliprojektia, yhtiön johtaja Hidetaka Miyazaki on paljastanut.

Haastattelussa japanilaisen 4Gamer-sivuston kanssa Miyazaki avasi tällä viikolla hieman, miten FromSoftware on jakanut viime aikoina tuotantoresurssejaan. Viimeiset parisen vuotta yhtiön pääprojektit ovat hänen mukaansa jakautuneet kolmeen ja puoleen eri kehityslinjaan, joista yksi on omistettu maaliskuussa ilmestyvälle Sekirolle, puolikas marraskuussa saapuneelle Déracinélle ja kaksi toistaiseksi vielä julkistamattomalla peliprojektille.

– En voi vielä tässä vaiheessa jakaa enempää yksityiskohtia, mutta uskon niiden olevan pelejä, jotka ovat hyvin tyypillisiä FromSoftwarelle. Luulen, että niiden kanssa menee vielä tovi, mutta kerromme sitten kaikille, kun asiat alkavat saada muotonsa, Miyazaki selitti Siliconera-sivuston käännöksen mukaan.

Miyazakin mukaan Dark Souls Remastered ja Metal Wolf Chaos XD eivät kuulu osaksi kyseisiä kehityslinjoja, sillä ne olivat enemmän ulkoisten yritysten hoitamia projekteja. Kyseisestä kaksikosta Metal Wolf Chaos XD ei ole vielä ulkona, mutta sen pitäisi ilmestyä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle ensi vuoden aikana.

Lähde: 4Gamer, Siliconera

Lisää luettavaa