Cyberpunk 2077 saa merkittäviä uudistuksia tulevan laajennuksensa myötä, kehittäjä CD Projekt on paljastanut.

Phantom Liberty -laajennus sai äskettäin julkaisupäivänsä Xbox Games Showcase -tapahtumassa. Uuden trailerin lisäksi CD Projekt on paljastanut myös uusia tietoja laajennuksen uudistuksista.

Studio kertoo rakentavansa ison osan Cyberpunk 2077:n ydinmekanismeista uusiksi laajennusta silmällä pitäen. Ohjaaja Pawel Saskon mukaan kaikki keskeiset pelijärjestelmät on joko tehty uudelleen tai niihin on tehty merkittäviä päivityksiä osana Phantom Libertyn kehitystä. Hän mainitsee esimerkkeinä uudelleen rakennetut kykypuut sekä ajoneuvotaistelumekanismit, jotka mahdollistavat uudet takaa-ajo kohtaukset.

Sasko kertoo studion myös laajentaneen huomattavasti pelin tekoälyn toimintaa sekä laittaneen Cyberpunk 2077:n poliisijärjestelmän kokonaan uusiksi. Uudessa järjestelmässä poliiseilla on useita erilaisia tasoja ja hahmoarkkityyppejä, jotka laittavat pelaajien taistelukyvyt koetukselle. Myös pelin etenemisjärjestelmää on laitettu uusiksi niin vaikeustason, pelaajan saataville tulevan varustuksen sekä uudistettujen vihollistyyppien kautta.

Uudistukset eivät myöskään jää pelkästään Phantom Libertyn hankkivien pelaajien iloksi. Saskon mukaan uudistetut järjestelmät tulevat nimittäin saataville myös pelkän peruspelin omistaville pelaajille.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty julkaistaan 26. syyskuuta. Laajennuksen tuore traileri on katsottavissa täällä.

Lähde: VGC

Lisää luettavaa