Cyberpunk 2077 rikkoo ennätyksiä Steamissa ja ennakkomyynneissä – yli 8 miljoonaa ennakkotilausta!

CD Projekt Redin uutukainen kiinnostaa pelaajia.

10.12.2020 11:56

CD Projekt Red on paljastanut sijoittajille suunnatulla Twitter-tilillään Cyberpunk 2077:n myyneen ennakkoon yli 8 miljoonaa kappaletta.

Vakuuttava saavutus nostaa pelin todennäköisesti maailman ennakkotilatuimmaksi videopeliksi koskaan. Tulos ohittaa muun muassa vuonna 2013 julkaistun Grand Theft Auto V:n, jonka ennakkotilausten kerrottiin olevan tuolloin 7 miljoonaa kappaletta. Cyberpunk 2077:n lopullisia avauspäivien myyntilukemia saadaan tosin odottaa vielä ainakin muutama päivä.

Ennakkotilausten lisäksi peli on kerännyt vakuuttavia tuloksia myös Steamissa ja Twitchissä, joissa se on molemmissa tapauksissa ylittänyt yli miljoona pelaajaa tai katsojaa. Steamissa pelillä on ollut parhaillaan juuri karvan yli miljoona samanaikaista pelaajaa ensimmäisen vuorokauden aikana, ja uutisen kirjoitushetkellä peliä pelaa vajaa 850 000 pelaajaa.

Twitchissä pelin suoratoistolähetyksiä seurasi puolestaan reilu 1,1 miljoonaa katsojaa parhaimmillaan jo eilen, 9. joulukuuta, ja katsojamäärät ylsivät yli miljoonan myös tänään. Kirjoitushetkellä peliä katsoo 414 000 katsojaa.

Lähde: SteamDB

Lisää luettavaa