Cyberpunk 2077 -laajennusten työstäminen edistyy vakaasti, kehittäjä vakuuttaa

Cyberpunk 2077:n maksullisen lisäsisällön parissa paiskitaan CD Projekt REDillä kovasti töitä.

12.4.2022 08:13

Cyberpunk 2077:n tarinallisen lisäsisällön kehitys vaikuttaa etenevän mallikkaasti.

Pelin tehtäväsuunnittelija Paweł Sasko valotti tilannetta varovasti tuoreessa Twitch-striimissään. Pelin pitkään varrottu uuden sukupolven päivitys saatiin vihdoin ulos helmikuussa ja miehen mukaan CD Projekt REDillä keskitytään nyt toden teolla laajennuksien kehittämiseen.

Alun perin peliin piti saapua useampi satsi ilmaiseksi ladattavaa sisältöä jo viime vuoden puolella, mutta toistaiseksi bugipäivitysten kylkiäisinä on saatu lähinnä pieniä kosmeettisia lisiä. Studion tarkat suunnitelmat muunlaisen sisällön varalle ovat vielä pitkälti hämärän peitossa, mutta uuden The Witcherin hiljattaisen julkistuksen yhteydessä se kuitenkin vahvisti jälleen suuremman mittakaavan Cyberpunk-laajennuksen olevan työn alla.

Sasko ei voinut omin päin paljastaa lisää esimerkiksi maksullisen sisällön aihepiiristä, mutta painotti myös tahollaan sen olevan aidosti tekeillä.

– Valitettavasti en voi kertoa mitään tulevaisuudensuunnitelmistamme. Voin kuitenkin vakuuttaa teille, että työstämme peliin laajennuksia. Pyörittelen uusia tehtäviä kirjaimellisesti päivittäin ja juttelen asioista ihmisille, joten se tulee tapahtumaan, Sasko kertoi.

Lisäksi Sasko mainitsi kehitystiimin tiedostavan, että sarkaa riittää vielä myös peruspelin korjauksien parissa. 

– Yritämme jatkuvasti parannella peliä, koska me kaikki tiedämme, että työtä on vielä tehtävänä. Olen kuitenkin todella iloinen, että piditte 1.5-päivityksestä. Se, että pelaatte peliä ja osoitatte arvostustanne sitä kohtaan, kannustaa meitä paiskimaan töitä, Sasko totesi.

Lähde: VG247

Lisää luettavaa