Cyberpunk 2077:n pariin ei tarvitse sukeltaa ensi vuonna vain videopelin voimin. CD Projekt RED ja lautapelijulkaisija CMON ovat paljastaneet, että tulossa on parhaillaan myös fyysinen korttipeli Cyberpunk 2077: Afterlife.

Pelin on suunnitellut Bloodbornesta, Call of Cthulhusta ja Game of Thronesista korttipelejä aiemmin tehnyt Eric M. Lang. Siinä pelaajat ottavat haltuunsa fixerin roolin ja lähtevät pestaamaan väkeä tekemään näille tehtäviä Night Cityn kaduilla. Värvättyjä hahmoja päästään varustamaan erilaisilla esineillä, minkä lisäksi näistä tulee onnistumisten kautta veteraaneja, jotka auttavat tulokkaita pärjäämään paremmin hommissaan.

Tehtävien teosta palkitaan katu-uskottavuudella, joka on tärkeää valuuttaa pelissä pärjäämisen kannalta. Luvassa on paljon myös pohdintaa siitä, mitä kortteja pelaajan kannattaa milloinkin uhrata, jotta tämä voisi hankkia uusia ja tilanteeseen paremmin sopivia vastineita.

– Meillä on studiossa iso lautapeliyhteisö, emmekä voisi olla iloisempia yhteistyöstä CMONin kanssa. Rakastamme heidän pelejään ja olemme erittäin innoissamme, että voimme näyttää maailmalle jaetun visiomme Cyberpunk 2077 -universumiin pohjautuvasta korttipelistä, CD Projektin liiketoiminnan kehitysjohtaja Rafał Jaki toteaa.

Varsinainen Cyberpunk 2077 -videopeli on tulossa Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle nykytiedon mukaan 16. huhtikuuta.

Lähde: CMON

Lisää luettavaa