Cupheadin julkaisupäivä, uusi Ori-seikkailu ja muuta! Tässä Microsoftin E3-tilaisuuden pienempiä julkistuksia

Microsoftin E3-lehdistötilaisuuteen mahtui tänäkin vuonna joukko pienempiä julkistuksia ja trailereita. Tässä kooste niistä.

12.6.2017 04:02

Microsoftin E3-lehdistötilaisuudessa piisasi taas suurien nimien johdolla tehtyjä paljastuksia, mutta pienemmätkin paljastukset saivat myös osansa valokeilasta.

Vihdoin ja viimein julkisuuteen on nyt esimerkiksi saatu, että komea 2D-toimintapeli Cuphead julkaistaan pc:lle ja Xbox Onelle 29. syyskuuta. Julkaisupäivän lehdistötilaisuudessa sai myös Gone Homen tehneen Fullbrightin uusin peli Tacoma, jota voidaan odottaa pc:lle ja Xbox Onelle elokuun 2. päiväksi.

Lehdistötilaisuudessa julkistuksensa sai myös Ori and the Blind Forestin jatko-osa Ori and the Will of the Wisps ja The Darwin Project, joista voi katsastaa alta debyyttitrailerin. 3D-tasoloikka Super Lucky’s Tale vahvistettiin sekin marraskuun 7. päiväksi Xbox Onelle ja Windows 10:lle. Pc:ltä tutun Black Desert -verkkoroolipelin kerrottiin myös saapuvan vielä Xbox Onelle.

Joukko jo aiemmin julkistettuja pelejä saivat Microsoftin E3-tilaisuuden yhteydessä myös trailerit. Nämä olivat State of Decay 2, Ashen, The Last Night, The Artful Escape ja Deep Rock Galactic. Xbox Onen lisäksi monet tuotoksista saapuvat myös tavalla jos toisella ainakin pc:lle.

Lisää luettavaa