Crysis-pelitalossa osoitetaan kiinnostusta Darksiders-sarjaa kohtaan

Vigil ja Darksiders jäivät kenties rannalle ruikuttamaan tammikuun THQ-huutokaupassa, mutta Crytek voisi olla kiinnostunut sarjasta.

28.3.2013 19:25

Crytek on seuraava potentiaalinen Darksiders-pelisarjan uusi hallitsija. Tänä vuonna Yhdysvaltoihin avatun Crytek USA:n toimitusjohtaja David Adams on julistanut Twitterissä, että hän pyrkii tavoittelemaan pelisarjan omistajuutta saadakseen sen takaisin luojiensa käsiin.

Kuten monet muutkin konkurssiin ajautuneen THQ:n vielä jäljellä olevat pelisarjat, huutokaupataan Darksiders eteenpäin huhtikuun 1. päivä. Suuremmat tai muulla tapaa ajankohtaisemmat pelioikeudet sekä THQ:n omistamat pelistudiot huutokaupattiin puolestaan jo viime tammikuussa, jolloin Crytek nappasi itselleen jo Homefront-sarjan, jonka toista osaa se on työstänyt jo tovin aikaa Briteissä.

Kuten Adams, on merkittävä osa Crytek USA:n miehityksestä edesmenneen Vigil Games -studion vanhoja työntekijöitä. Vigil oli yksi THQ:n myynnissä olleista osista, mutta se päätyi polttouuniin, sillä kukaan ei halunnut lähteä ostamaan sitä.

Jo aikaisemmin Platinum Gamesin Atsushi Inaba on osoittanut mielenkiintoa Darksiders-sarjaa kohtaan Twitterissä. On kuitenkin jäänyt tulkinnan varaan, miten vakavissaan mies on lopulta ollut heittonsa kanssa.

Lähde: David Adams (Twitter)

Lisää luettavaa