Crysis- ja Darksiders-tekijöiden yhteistyö johti hirviöjahtiin

Crytekilta eivät peliprojektit lopu kesken. Yhdysvalloissa pelitalolla on työn alla nyt Hunt: Horrors of the Gilded Age, joka tarjoaa hirviömetsästystä 1800-luvun hengessä.

3.6.2014 13:00

Crysis-luoja Crytek on julkistanut uuden verkkopelin nimeltä Hunt: Horrors of the Gilded Age. Pc:lle ja ”konsoleille” matkaava teos on tällä kertaa Crytekin yhdysvaltalaisen osaston käsialaa, eli osin siis saman poppoon, joka on oli aikoinaan vastuussa Darksiders-sarjan kehityksestä.

Horrors of the Gilded Age on kolmannesta persoonasta kuvattu toimintapeli, jonka selkärankana toimii yhteistyövetoinen moninpeliseikkaileminen. Pelaamaan pääsevät kerralla neljä pelaajaa, joiden tavoitteena on jättää jälkeensä kuolleiden hirviöiden vana, mikä välillä tarkoittaa myös haastaviin pomotaisteluihin osallistumista.

Crytekilla kuvaillaan, ettei Horrors of the Gilded Agessa juuri nähdä samanlaisia seikkailuja. Tästä kiitos kuuluu pelin sisältöjärjestelmä, joka muovaa tehtävissä nähtävät ympäristöt ja vihollisjoukkot satunnaisgeneroinnin malliin.

Lisätietoja 1800-luvulle sijoittuvasta moninpeliräimeestä kuullaan ensi viikolla E3-messuilla. Pelistä on myös beeta-testi valmisteilla, jonka on tarkoitus alkaa vielä tänä vuonna. Osalliseksi siihen voi hakea pelin kotisivujen kautta.

Lähde: Crytek

Lisää luettavaa