Crysis 4 on tekeillä, saksalaispelitalo Crytek on vahvistanut.

Futuristisen räiskintäsarjan uusin osa vahvistui lyhyellä teaser-trailerilla, joka luottaa vielä enemmän tyyliteltyyn kuvitukseen kuin konkreettiseen informaatioon. Nähtävissä siinä on toki muutamia potentiaalisia viitteitä niin sarjan historiaan kuin sen tarinassa isosti läsnä olevaan nanoteknologiaan.

Minkäänlaisia alustoja, julkaisuajankohtaa tai muita yksityiskohtia ei ole vahvistettu. Video lähinnä kehottaa ”liittymään mukaan matkalle ja ryhtymään sankariksi”.

Edellinen täysin uusi Crysis-osa oli Electronic Artsin vuonna 2013 julkaisema Crysis 3. Viimeiset pari vuotta sarjaa on elvytetty ehostetuilla remaster-versioilla, joiden perusteella spekulaatiot myös nelososan mahdollisuudesta olivatkin nousseet vahvasti ilmoille.

Päivitys kello 15:49: Crytek on sittemmin puhunut Crysis 4:stä myös uudessa blogikirjoituksessaan, jonka mukaan peli on yhä varhaisessa kehitysvaiheessa. Saksalaisyhtiö lupaa, että tulossa on todellinen uuden sukupolven räiskintä, mutta ei mene edelleenkään tarkempiin yksityiskohtiin. Yhtiössä myös vakuutellaan, ettei Crysis 4:n tulo pysäytyä verkkopeli Hunt: Showdownin tukemista.

Lisää luettavaa