Crash Team Racingin paluu ei jää ilman lisäsisältöä – uusia ilmaisia ratoja ja hahmoja tulossa julkaisun jälkeen

Crash Team Racing -uusioversio laajenee julkaisun jälkeen kausipohjaisesti.

12.6.2019 23:24

Activision on vahvistanut lisäsisältösuunnitelmansa ensi viikolla ilmestyvää Crash Team Racing: Nitro-Fueledia varten.

Uutta sisältöä on tulossa peliin moderniin tapaan kausipohjaisesti. Jokainen pelin tuleva kausi tuo mukanaan aina yhden täysin uuden radan sekä haasteita, joilla kasvattamaan päästään lisää hahmoja, ajoneuvoja ja koriste-esineitä tarjoavaa nitromittaria. Hahmoja ja lisäesineitä saadaan joka kausi lisää myös pelin sisäiseen Pit Stop -kauppaan, josta niitä voi ostaa pelaamalla ansaittavilla Wumpa-kolikoilla.

Ensimmäinen Crash Team Racing: Nitro-Fueledin sisältökausi kantaa nimeä Nitro Tour ja se käynnistyy 3. heinäkuuta. Ensimmäisen kauden uusi rata on Crash Bandicoot 3:ssa nähtyihin Ancient Egypt- ja Arabian Town -kenttiin pohjautuva Twilight Tour. Uusina hahmoina se lisää peliin aivan ensimmäisestä Crash-pelistä tutun Tawna Bandicootin sekä alkuperäisessä Crash Team Racingissa palkintojenjakojen osana nähdyn naisnelikon Amin, Isabellan, Megumin ja Lizin. 

Näillä näkymin lohikäärme Spyro ja Crash 3:sta tuttu Baby T -dinosaurus olisivat osa tulevia hahmolisäyksiä. Hahmot vilahtavat pelin tuoreella trailerilla, joka vaikuttaisi paljastavan myös jo toisenkin Nitro-Fueledin tulevista radoista.

Crash Team Racing: Nitro-Fueled laittaa kaasun pohjaan PlayStation 4:llä, Xbox Onella ja Switchillä 21. kesäkuuta.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa