Crash Bandicoot -trilogia kasvaa taas ilmaisella sisällöllä

Activision lisää Crash Bandicoot: N. Sane Trilogyyn taas uuden ilmaisen kentän uusien versioiden kunniaksi.

14.6.2018 23:24

Crash Bandicoot -kokoelmapaketti N. Sane Trilogy ilmestyy pian uusille alustoille, mikä tarkoittaa samalla myös pientä annosta uutta sisältöä siitä löytyvään Crash Bandicoot 3:een. Activision ja Vicarious Visions vahvistivat E3-messuilla, että samaan aikaan uusien versioiden kanssa peliin julkaistaan kaikilla alustoilla uusi kenttä nimeltä Future Tense.

Future Tense ei pohjaudu tällä kertaa mihinkään pelin alkuperäisen kehityksen varrella leikkaushuoneen pöydälle jääneeseen luomukseen, vaan se on Vicarious Visionsin itsensä luoma uusi kokonaisuus. Paikka pohjautuu kyllä Crash 3:n tulevaisuustyyliin, eli sen vaarat ovat edelleen siis toki tuttuja ilmestyksiä.

Näin E3:n kunniaksi Activision on luvannut myös jakaa taas pian N. Sane Trilogyn PS4-versioon ilmaiseksi sen Stormy Ascent -lisäsisältökenttää. Siinä kyseessä oli nimenomaan sisällöstä, joka suunniteltiin ensimmäiseen Crash Bandicootiin alunperin jo reilut 20 vuotta sitten. Samaisen lisäkentän luvataan ilmestyvän ilmaiseksi kokoelman Xbox One-, Switch- ja pc-versioon, kun ne julkaistaan 29. kesäkuuta.

Lähde: Activision

Lisää luettavaa