Counter-Strike palaa Yleisradion televisiotarjontaan ensi kuussa

Yleisradio on marraskuussa jälleen päästämässä elektronista urheilua suomalaisiin televisioruutuihin Ruotsin DreamHack Winter 2014 -tapahtuman myötä.

29.10.2014 10:49

Yleisradio on jatkamassa jälleen ensi kuussa elektronisen urheilun puskemista Suomen televisioon.

Lauantaina 29. marraskuuta Kakkosella näytetään suora lähetys Ruotsin DreamHack Winter 2014 -tietokonefestivaaleilla pelattavasta Counter-Strike: Global Offensive -turnauksen finaalista. Lähetys on varustettu suomenkielisellä selostuksella, josta vastaavat kotimaiset e-urheilun asiantuntijat Teemu ”wabbit” Hiilinen ja Juha ”aNGeldusT” Kurppa.

Kaksikkoa tullaan kuulemaan kyseisenä viikonloppuna myös Yle Areenan puolella. Areenassa DreamHackin tapahtumia aletaan seurata jo Counter-Strike-finaaleja edeltävänä perjantaina.

Aiemmin kesällä Kakkonen näytti suorana kotimaisessa Assembly Summer -tapahtumassa pelatun Counter-Strike-turnauksen finaalin. Se oli ensimmäinen kerta, kun Suomessa valtakunnalliselta televisiokanavalta on nähty suoraa elektronista urheilua parhaaseen katseluaikaan.

Yle Areenan puolella Yleisradio on kuluvan vuoden aikana ollut myös aina vain aktiivisemmin mukana pelitapahtumien seuraamisessa. Kesällä Areenassa seurattiin suorana sekä useampaa Assemblyssa pelattua peliturnausta että myös DreamHack Summer -tapahtuman StarCraft II -turnausta.

Lähde: Yle

Lisää luettavaa