Controlia, Hitmania ja lisää No More Heroesia – Nintendo täytti keskiviikon yllätysjulkistuksilla

Pilvipelaaminen saapuu Switchille lännessäkin. Uuden Hyryle Warriorsin demo on sekin täällä.

28.10.2020 19:05

Uusi minikokoinen Nintendo Direct -lähetys vapautettiin linjoille taas näin keskiviikkona ja se toikin mukanaan muutaman yllättävän kolmannen osapuolen kehittäjiä koskevan julkistuksen.

Erikoisempia ilmoituksia edustivat Controlin ja Hitman 3:n vahvistuminen Switchille. Peleistä Control saapui itse asiassa tarjolle jo tänään ja Hitman 3 odottaa vuoroaan myöhemmin tulevaisuudessa. Julkaisut eivät ole kuitenkaan tavanomaisia, sillä niiden pelaaminen tapahtuu suoratoistona internetin ylitse. Aiemmin Japanissa samaa temppua ovat hyödyntäneet myös Resident Evil 7 ja Phantasy Star Online 2.

Muita lähetyksen ylläreitä olivat No More Heroes -sarjan kahden ensimmäisen osan saapuminen saman tien Switchille. Kolmonen sai sekin uuden pelikuvatrailerin.

Lisäksi lähetyksessä vahvistettiin, että suomalaiskehitteinen Surviving the Aftermath saapuu vielä myös pc:n, PlayStation 4:n ja Xbox Onella ohella Switchille. Switchille saadaan 6. marraskuuta myös Tropico 3 ja myöhemmin ensi kesänä Klei Entertainmentin korttiseikkailu Griftlands.

Harvest Moon -konkareiden farmarisarja Story of Season saa sekin vielä Switchillä uuden osan 23. maaliskuuta. Se kantaa nimeä Pioneers of Olive Town.

Tänään keskiviikkona käsiksi pääsee myös Hyrule Warriors: Age of Calamityn demoon. Saman tien saataville on ilmestynyt myös HAL Laboratoryn alkujaan mobiililaitteille luodun Part Time UFOn Switch-versio.

Bravely Default II sai sekin vihdoin päiväyksen.

Mini-Directin voi katsoa kokonaisuudessaan ohesta. Alle on eroteltu myös joukko lähetyksessä nähtyjä trailereita.

Lisää luettavaa