Conan Exilesille luvataan kuusi suurta lisäominaisuutta seuraavan vuoden aikana

Funcom on paljastanut tarkemmin tulevat suunnitelmansa Conan Exilesin tulevien laajennusten suhteen.

7.3.2017 08:58

Funcom on paljastanut tarkempia tietoja lupailemastaan tuesta Conan Exilesille, joka on aikeissa saada seuraavan vuoden sisällä kuusi isompaa päivitystä.

Tekijät paljastavat julkaisevansa pienempiä päivityksiä edelleen viikon tai kahden välein korjatakseen ilmaantuvia bugeja ja parantaakseen suorituskykyä, mutta näiden lisäksi kehitteillä on myös kuusi laajempaa sisältöpäivitystä.

Seuraavan vuoden sisällä pelaajat voivatkin odottaa piiritystaisteluja, jotka tuovat peliin mahdollisuuden hyökätä toisten tekemien linnoitusten kimppuun katapultein ja vyörytystornein. The Purge -laajennus päästää maailmaan puolestaan tietokoneen ohjastaman vihollislauman, joka hyökkää pelaajien luomiin kyliin.

Näiden ohella peliin on tarkoitus lisätä myös mahdollisuus kesyttää eläimiä ja ratsastaa niillä, taikuus jonka avulla pelaajat voivat loihtia epäkuolleita ja demoneita armeijaansa ja parantaa kylämekaniikkaa tekemällä orjistaan aiempia aktiivisempia ja elävämpiä toimijoita.

Lopuksi kehitteillä on myös kokonaan uusi pelialue, joka vie pelaajat uusien haasteiden ääreen valtavien vuorten ja metsien täyttämälle alueelle. Uusien vihollisten ja varusteiden lisäksi laajennus lisää peliin myös uusia uskontoja ja sääolosuhteet.

Conan Exiles on saatavilla Early Access -versiona pc:lle. Pelin Xbox One -version odotetaan ilmestyvän kesällä ja PlayStation 4 -julkaisun myöhemmin.

Lähde: Funcom

Lisää luettavaa