Command & Conquer -strategiaräiskintä palasi ilmaisena latauksena

Modina käynnistynyt Command & Conquer -räiskinnän uusittu versio Renegade X on nyt ladattavissa itsenäisenä peliä, vieläpä täysin ilmaiseksi.

26.2.2014 06:10

Command & Conquer: Renegade –räiskintäpelin henkiseksi seuraajaksi kaavailtu Renegade X -räiskintäpeli on nyt ladattavissa ilmaisena betaversiona.

Alun perin Unreal Tournament 3:n modina kehitetty Renegade X on uudistettu versio Westwood Studiosin vuonna 2002 julkaistusta pelistä. Westwoodin alkuperäisen tapaan Renegade X yhdistelee Command & Conquer -strategioiden tyyliin toteutettua tukikohdan rakentelua sekä 64 pelaajan taktista verkkoräiskintää. Tarjolla on aimo kasa C&C-peleistä tuttua sisältöä, joiden joukossa on mm. yli 30 asetta ja 15 ajoneuvoa.

Renegade X:stä julkaistiin kaksi vuotta sitten myös reilun tunnin mittainen yksinpelidemo Black Dawn. Nyt julkaistu avoin betatesti sisältää vain verkkopelin, jota kehittäjäryhmä Totem Arts lupaa laajentaa tulevaisuudessa uusilla kartoilla, rakennuksilla, pelimuodoilla ja modituella. Peli on ladattavissa kehittäjän verkkosivuilta löytyvien latauslinkkien kautta.

Lähde: Renegade-X.com

Lisää luettavaa