Codemastersilta uutuuspeli Grid Autosport – rakennusaineina fanipalaute ja autenttisuus

Codemastersin seuraava autopeli on Grid: Autosport, joka rakentuu sekä pelaajien palautteesta että TOCA-pelien hengestä.

22.4.2014 22:32

Codemastersin autopelisarja Grid on tekemässä paluun tänä kesänä. Kesäkuun 27. päivä brittiläisstudio on tuomassa kauppoihin Grid Autosportin, jota pelaamaan ollaan pääsemässä sekä Xbox 360:llä, PlayStation 3:lla että pc:llä.

Vaikka Grid 2:n julkaisusta on ehtinyt kuluva vasta noin vuosi, lupailee Codemasters Autosportista jopa varsin erilaista kokemusta edellispeliin nähden. Yhtiö kertoo kuunnelleensa Autosportia varten tarkkaan pelaajien Grid 2:sta antamaa palautetta ja näin ollen uusi peli on laitettu hyödyntämään enemmän erityisesti aiempaa autenttisempaa ajokokemusta. Tämän pitäisi sekä tuntua ajettavuudessa että näkyä myös varsinkin ohjaamonäkökulman palaamisessa.

Jonkinlainen Codemastersin vanhojen TOCA-pelien henki pitäisi tuotoksessa olla myös läsnä.

Sisältönsä osalta noin muuten Autosports päästää ajamaan kilpaa 22 lokaatiossa ja sadalla eri reitillä, joissa alleen saa useita erilaisia kiesejä aina GT-autoista avorenkaisiin kaaroihin. Periaatteessa erilaisia autokisatyyppejä löytyy kaikkiaan viittä eri luokkaa ja halutessaan pelaajat voivat keskittyä pelin yksnpelikampanjassa vain muutamiin niistä, mikäli tietyillä ajoneuvoilla ajaminen sattuu miellyttämään huomattavasti muita enemmän.

Toki moninpelaamaankin Autosportissa myös päästään. Codemasters lupailee myös paljastavansa pelistä vielä läjän lisätietoja pitkin tulevia viikkoja.

Ohessa Grid Autosportin julkistustraileri.

Lähde: Codemasters Blog

Lisää luettavaa