Cloud, Tidus ja kumppanit taistelevat taas – Dissidia Final Fantasy NT paljastui PS4:lle

Jo tovin aikaa japanilaisissa kolikkopelihalleiss apelattavissa ollut Dissidia Final Fantasy on vahvistunut nyt myös PS4:lle

7.6.2017 13:18

Japanilaisissa kolikkopelihalleissa jo pidemmän aikaa pelattavissa ollut uusi Dissidia Final Fantasy on vahvistunut nyt myös PlayStation 4:lle. Pelin konsoliversiota kutsutaan ainakin toistaiseksi Dissidia Final Fantasy NT -nimellä ja se saapuu kauppoihin ensi vuoden alussa.

Uuden pelin kehittänyt japanilaisstudio Team Ninja, jonka aiempiin tuotoksiin lukeutuvat esimerkiksi Dead or Alive– ja Ninja Gaiden -sarja sekä Nioh. Aiempien Dissidioiden tapaan myös NT on useilla tutuilla Final Fantasy -sankareilla ja pahiksilla kyllästetty toimintapeli, mitä nyt tällä kertaa taisteluja eivät käy kerralla enää läpi kaksi kamppailijaa, vaan peräti kuusi kahteen joukkueeseen jaettua hahmoa.

Kaiken kaikkiaan pelattavia hahmoja Dissidia Final Fantasy NT -taistoon luvataan yli 20 ja niitä päästään myös varustamaan niin useilla aseilla kuin Summon-otuksillakin. Pelistä löytyy myös jonkinlainen tarina, jota ei ole kuitenkaan sidottu tavanomaiseen tarinatilaan, vaan sitä kuljetetaan eteenpäin sen muiden kilpailullisten osuuksien yhteydessä.

Pelikuvaa Dissidia Final Fantasy NT:stä voi katsoa sen julkistustrailerista.

Lähde: Gematsu

Lisää luettavaa