Civilization V:n pääsuunnittelija loikkasi suurstrategiakehittäjä Paradoxille

Civilization V:n pääsuunnittelija parhaiten tunnettu jon Shafer on liittynyt osaksi Crusader Kings- ja Europa Universalis -kehittäjä Paradox Development Studiota

12.5.2017 16:15

Civilization V:n pääsuunnittelijana aikoinaan toiminut Jon Shafer on löytänyt uuden työpaikan. Vastaisuudessan mies toimii osana ruotsalaista Paradox Development Studiota, joka tunnetaan niinkin kepeistä pelikokemuksista, kuten Europa Universalis ja Crusader Kings.

Paradoxilla Shafer heitetään mukaan kehittämään kokonaan uutta peliä, josta Paradox on valmis kertomaan lisää vasta tulevaisuudessa. Sen rinnalla mies jatkaa myös vielä omalla ajallaan oman At the Gates -strategiapelin luontia, jota varten hän keräsi vuonna 2013 reilun sadantuhannen dollarin Kickstarter-rahoituksen.

– Fanit kohdistavat meihin korkeita odotuksia pelaamiensa syvällisten, monimutkaisten ja pitkäikäisten pelien perusteella. Olen tuntenut Jonin nyt 15 vuotta ja olen innoissani hänen liittymisestään osaksi Paradoxia. Jonilla on asiantuntemusta luoda juuri tällaisia kokemuksia ja hän on kanssamma samalla kartalla suunnittelufilosofian suhteen, Paradox Development Studion luova johtaja Johan Andersson kertoo.

Parhaillaan Paradox hakee työvoimaa Shaferin tiimiin rekrysivuillaan.

Lähde: Paradox Interactive

Lisää luettavaa