Civilization-sarja matkaa PlayStation-pelaajien taskuun

2K Games on tuomassa Civilization-sarjan Vitalle. Tulossa oleva tuotos on tosin käännös alunperin mobiililaitteille julkaistusta pelistä.

31.10.2015 04:10

Strategisarjojen klassikko Civilization on tekemässä tuloaan PlayStation Vitalle. Joulukuun 3. päivä Sonyn käsikonsolilla voidaan ottaa pelattavaksi Civilization Revolution 2 Plus, joka nimensä mukaisesti on Vitalle sovitettu versio alkujaan viime vuonna Android- ja iOS-laitteilla tavatusta Civilization Revolution 2:sta.

Vitalla Revolution 2:ta päästään pelaamaan parissakin muodossa. Ensinnäkin peli sisältää useita valmiita skenaarioita, joissa strategistit haastetaan hallinnoimaan omia sivilisaatioitaan tietynlaisten olosuhteiden keskellä. Jos valmiit lähtökohdat eivät sen sijaan kiinnosta, pitäisi pelistä löytyä myös perinteisempi Civilization-pelitila, jossa pelaajat päätyvät luomaan sivilisaatioita enemmän omilla ehdoillaan.

Alkuperäisiin mobiiliversioihin nähden Civilization Revolution 2 Plus sisältää hieman ylimääräistä sisältöä. Mukana uudessa versiossa on niin skenaarioita, japanilaisia johtajia kuin myös yksiköitä, jotka ovat yksinoikeudella käytössä vain Vitalla.

Revolution 2 Plus tuskin jää viimeiseksi peliksi, jonka julkaisija 2K Games on lähitulevaisuudessa tuomassa Vitalle. Pitkin kuluvaa vuotta vihiä on nimittäin saatu esimerkiksi ikärajaorganisaatioiden kautta, että myös XCOM: Enemy Unknown Plus olisi tekemässä tuloaan Vitalle.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa