Civilization IV -suunnittelijan avaruusstrategia muuttaa moninpelinsä ilmaiseksi

Talousvetoinen reaaliaikastrategiapeli Offworld Trading Company tekee moninpelipuolestaan kaikille ilmaisen.

24.2.2019 16:08

Jättiyritysten rauhanomaisaa ja rehtiä elämää Marsissa kuvastava reaaliaikastrategiapeli Offworld Trading Company on tekemässään moninpelistään ilmaisen. Helmikuun 28. päivä pelin verkkopuoli julkaistaan erikseen omana asiakasohjelmanaan, jonka pariin voi hypätä veloituksetta, vaikkei pääpeliä omistaisikaan.

Pääpeli pysyy muutoksen myötä yhä kyllä saatavilla ja pitää sisällään oman kampanjatilansa, päivittäisiä haasteita sekä skirmish-tilan. Tulossa siihen on itse asiassa 28. helmikuuta myös noin neljän euron hintainen The Market Corrrections -lisäsisältöpaketti. Se esittelee peliin kolme uutta tarinavetoista kampanjaa, jotka auttavat valaisemaan syitä sillä, miksi jättiyrityksen kamppailevat vallasta punaisella planeetalla. Nämä vievät kapitalistit kaikkiaan 12 uudelle kartalle.

Julkaisija Stardockin tuella luotu Offworld Trading Company lähestyy hiljalleen jo kolmen vuoden ikää. Kyseessä on ollut yhdysvaltalaisen Mohawk Games -studion debyyttipeli. Studiota vetää Soren Johnson, joka on aiemmin tunnettu parhaiten Civilization IV:n pääsuunnittelijana. Työn alla Mohawkilla on parhaillaan myös vuoropohjainen strategiapeli 10 Crowns yhdessä Starbreezen kanssa.

Lähde: Offworld Trading Company (kotisivu)

Lisää luettavaa