Cities: Skylines jatkaa puksuttamista – uudessa lisärissä matkustetaan maalla, merellä ja ilmassa

Cities: Skylinesin seuraava suurempi lisäosa on matkustelumahdollisuuksiin keskittyvä Mass Transit.

28.2.2017 19:03

Cities: Skylines ei ole jäämässä ilman uusia lisäosia tänäkään vuonna. Tamperalaiskehittäjä Colossal Order ja julkaisija Paradox Interactive ovat viimeisimpänä paljastaneet peliin Mass Transit -lisärin, jonka nimi jo yksinään kuvaa taas kerran varsin hyvin tulevaa sisältöä.

Uusimpana asiana Mass Transit keskittyy nyt Cities: Skylinesin erilaisten matkustelumahdollisuuksien monipuolistamiseen. Kaupunkien asukkaat pääsevät laajennuksen ansiosta matkaamaan uusilla tavoilla niin maalla, merellä kuin ilmassakin, mitä tuetaan tietysti myös uudenlaisilla rakennuksilla, tietyypeillä ja maamerkeilläkin. Tuoreita skenaarioitakin saadaan peliin samalla selvitettäväksi.

Ilmainen päivitys on myös tuttuun malliin saamassa julkaisunsa uuden lisäosan yhteydessä. Sillä Cities: Skylinesissa tapahtuva liikenteen hallinta on muuttumassa hieman mukailemaan modiyhteisön ideoita esimerkiksi julkisliikenteen budjetointiin ja hälytysajoneuvojen toimintaan liittyen.

Tarkkaa julkaisupäivää Mass Transitille ja päivitykselle ei ole vielä annettu. Alta ihmetellä voi jo kuitenkin sen julkistustraileria.

Lähde: Paradox Interactive

Lisää luettavaa