CD Projekt paljasti lisätietoja Cyberpunk 2077:n jatko-osasta

Cyberpunk 2077:n seuraaja on työn alla.

6.10.2023 07:10

Kehittäjä CD Projekt on paljastanut hieman lisätietoja Cyberpunk 2077:n jatko-osasta.

CD Projekt on jo aikaisemmin kertonut työstävänsä jatkoa Cyberpunk 2077:ään. Nyt puolalaisstudio on antanut päivityksen Project Orion -työnimellä tunnetusta jatko-osasta sijoittajille järjestetyssä esityksessä.

Studion mukaan Cyberpunk 2077:n seuraaja on vielä varhaisessa vaiheessa. CD Projektin luova johtaja Adam Badowski kuvaili tilaisuudessa Orionin olevan konseptointiasteella. Näin ollen jatko-osaa saadaan odottaa todennäköisesti vielä useiden vuosien ajan.

Badowski kertoi lisäksi Orionin suunnittelun vetovastuun olevan Cyberpunk 2077:n hienosäädöstä ja Phantom Liberty -laajennuksen suunnittelusta vastanneiden veteraanien muodostaman tiimin käsissä. Pelin kehityksen kerrotaan jakautuvan noin puoliksi Pohjois-Amerikassa Vancouverissa ja Bostonissa työskentelevien tiimien ja Puolasta käsin toimivien kehittäjien välillä.

Studio kertoi lisäksi Cyberpunk 2077:n ylittäneen 25 miljoonan kappaleen myyntirajapyykin. Joulukuussa 2020 julkaistu peli on siis käynyt kaupaksi huomattavasti rivakammalla tahdilla kuin studion edellinen suurpeli The Witcher 3: Wild Hunt. Myös Phantom Liberty -laajennus on käynyt kaupaksi mallikkaasti. Laajennusta myytiin CD Projektin mukaan ensimmäisen viikon aikana kolme miljoonaa kappaletta.

Lähde: VGC

 

Lisää luettavaa