Bloodstained: Ritual of the Night on yltänyt virallisesti miljoonan kappaleen myynteihin, pelin tehnyt ArtPlayon vahvistanut. Hyvin paljon Castlevania: Symphony of the Nightin ja sen seuraajien henkeen tehty teos julkaistiin alkujaan viime vuoden kesäkuussa sen kerättyä ensin reilun 5,5 miljoonan dollarin joukkorahoituksen Kickstarterissa vuonna 2015.

Pelin ilmainen laajentaminen on toki jatkunut aina tähän vuoteen asti. Mukaan on tuotu muun muassa uusia tiloja ja pelattava hahmo, mistä meno jatkuu jatkuu vielä ainakin vuoden loppuun asti. Ensin kesäkuun 23. päivä luvassa on pääosalle alustoista niin pomoilla pelaamisen mahdollistava erikoistila Boss Revenge Mode sekä uusia hahmokustomointeja tarjoava Chroma Wheel -ominaisuus. Switchille ne ovat tulossa heinäkuussa.

Myöhemmin heinä-syyskuussa luvassa ovat niin VS Mode, Chaos Mode kuin Classic Mode. VS-tilassa pelaajat pääsevät selviytymään taistelussa toisiaan vastaan sekä paikallisesti että verkossa käyttäen hyödyksi epäsuoria hyökkäysmetodeja vastustajansa kaataakseen. Chaos-tilassa yhdestä kahteen pelaajaa lähtee vuorostaan haastamaan erilaisia pomoja tavalla, jossa pelaamisen ohessa on mahdollista ansaita satunnaisia varusteita käyttöön ja täyttää erilaisia erikoistavoitteita aina vain parempien etujen nimissä. Classic sen sijaan muuntaa pelin klassisemmaksi 80-luvun toimintaseikkailuksi, jossa päähenkilö Miriamia koetellaan viidessä kentässä kolmella eri vaikeustasolla.

Loppuvuodesta luvassa on vielä kolmas pelattava hahmo sekä jonkinlaista vierassisältöä toisen viihdesarjan kanssa.  Näistä luonnollisesti kuullaan lisää lähempänä julkaisua. Viilaukset jatkuvat nekin tällä välin ja kehittäjät myös lupaavat, etti tälle vuodelle annetut sisältösuunnitelmat kata vielä kaikkia uudistuksia, joita Bloodstaideniin on yhä luvassa.

Lähde: ArtPlay

Lisää luettavaa