Castlevania-konkarit paljastivat uutuuspeli Raiders of the Broken Planetin

Castlevania: Lords of Shadow -sarjasta tuttu MercurySteam kehittää uutta peliään itsenäisesti. Kyseinen tuotos on moninpelivetoinen seikkailu Raiders of the Broken Planet.

15.4.2016 19:51

Espanjalaiskehittäjä MercurySteam on paljastanut virallisesti seuraavan pelinsä. Uutukaistaan studio kutsuu Raiders of the Broken Planetiksi ja sen tarkoituksena olisi saada peli markkinoille jo myöhemmin tänä vuonna.

MercrySteamin antamien vähäisten ensitietojen mukaan Raiders of the Broken Planet on verkossa pelattava asymmetrinen moninpeliseikkailu, jonka pitäisi pitää sisällään niin räiskintää, lähietäisyydellä tapahtuvaa rettölöintiä kuin jonkin verran taktikointiakin. Tarkoituksena pelissä on liittyä joko pelimaailmaa asuttavien ryöstelijöiden joukkoihin ja puolustautua näitä uhkaavilta valloittajilta tai taistella sitten suosiolla kyseisten valloittajien puolella.

Jonkinlaista immersiivistä ja elokuvamaista tarinaa luvataan myös mukaan.

Studion aiemmista peleistä poiketen MercurySteamin tarkoitus olisi vastata tällä kertaa itsenäisesti Raiders of the Broken Planetin julkaisemisesta. Peliä ei tuoda muutenkaan kauppoihin suoraan vain yhtenä könttinä, vaan suunnitelmissa kehittäjillä on myydä peliä pelaajille episodeittain.

Kehitteillä Raiders of the Broken Planet on sekä Xbox Onelle, PlayStation 4:lle että pc:lle. Pelin beetatestaajaksi voi haeskella parhaillaan sen kotisivujen kautta.

Ennen Raiders of the Broken Planetia MercurySteam on tullut tunnetuksi varsinkin Konamille tekemistään Castlevania: Lords of Shadow -peleistään.

Lähde: MercurySteam

Lisää luettavaa