Capcomin klassikkosarjat kohtaavat ilmaiseksi jaettavassa juhlapelissä

Capcom valmistautuu julkaisemaan Mega Manin 25-vuotisjuhlapäivänä ilmaisen Street Fighter X Mega Man -pelin.

9.12.2012 12:43

Street Fighter -pelisarjan 25-vuotisjuhlavuoden iloittelut alkavat kenties olla jo hiipumassa, mutta Mega Manin synttäripirskeet puolestaan vasta alkavat. Juhlistaakseen välietappia pelitalo Capcom on aikeissa julkaista uuden Street Fighter X Mega Man -nimeä kantavan tietokonepelin joulukuun 17. päivä eli juuri Mega Man -sarjan virallisena 25-vuotisjuhlapäivänä.

Täysin ilmaiseksi jaeltava teos palauttaa klassisen 8-bittisen Mega Manin keskelle tasoloikkatoimintaa. Peli on maustettu uusilla kentillä, aseilla ja rivivihollisilla, minkä lisäksi sen pomovastustajat ovat Street Fighter -sarjasta tuttuja.

Saapuessaan pelin voi napata tietokoneelleen Capcom-Unityn verkkosivuilta.

Peli on pääosin singaporelaisen Seow Zong Huin käsialaa. Kehittäjä esitteli teostaan alkujaan Capcom-pomo Christian Svenssonille EVO 2012 -taistelupelitapahtumassa ja sai sitä kautta pelitalon työntekijät innostumaan pelistä.

Street Fighter X Mega Manin musiikeista on vastannut A_Rival. Sävellykset on luotu tuomalla yhteen tuttuja kappaleita kummastakin klassisesta pelisarjasta.

Ilmeisesti ilmaispelin saapumisen jälkeen Mega Man -uutisia voi odottaa saapuvan lisääkin. Capcomin Brett Elston lupaa, että hänellä piisaa erilaista Mega Man -tietoa jaettavaksi sekä sarjan syntymäpäivänä että pitkin vuotta 2013.

Linkki traileriin

Lähde: Capcom

Lisää luettavaa