Ultra Street Fighter IV jäänee tänä vuonna Capcomin suurimmaksi taistelupelijulkaisuksi, mutta se ei tarkoita, etteikö jotain uudempaakin olisi yhtiöllä hautumassa. Kuluvan viikon startattua Capcom-tuottaja Yoshinori Onon aloitteesta on tullut selville, että japanilaisyhtiö hakee parhaillaan työvoimaa seuraavaa taistelupeliään varten.

Capcomin työilmoitus paljastaa, että hakusessa yhtiöllä on nimenomaan kehittäjiä uuden sukupolven taistelupeliä varten. Capcom ei ole myöskään yksin syytämässä uutta mätkintäpeliä ulos, vaan se on jälleen kerran lyöttäytymässä yhteistyöhön myös Dimps-studion kanssa. Kyseinen pelitalo on aiemmin auttanut Capcomia myös Street Fighter IV:n ja Street Fighter X Tekkenin kanssa.

Nähtäväksi jää, mitä Capcom ja Dimps mahtavatkaan suunnitella keskenään. Vaikka Street Fighter onkin Capcomin suurin taistelupelisarja, on sillä kuitenkin erittäin värikäs historia taistelupelien kanssa muutenkin, kiitos esimerkiksi Darkstalkersin ja monien yksittäisempienkin taistelunimikkeiden. Kukaties, kenties yhtiöt uskaltaisivat lähteä luomaan tällä kertaa jälleen jopa jotain täysin uutta?

Lähde: Siliconera, Yoshinori Ono (Twitter), Imagica Digitalscape

Lisää luettavaa