Call of Dutyn paluu ei tapahdu ilman zombeja, uusittua Modern Warfarea saataville vain rajatusti

Zombit näyttävät olevan aina vain vakituisempi osa Call of Duty -pelisarjaa. Hämmentävää sen sijaan on se, että Call of Duty: Modern Warfare 4:n remasteroitua versioita ei näillä näkymin saada myyntiin erikseen.

3.5.2016 20:15

Marraskuussa saapuva Call of Duty: Infinite Warfare ei ole jäämässä ilman omaa zombipelitilaansa, kehittäjä Infinity Ward on vahvistanut.

Monien aiempien Call of Duty -pelien tapaan myös Infinity Warfaressa zombitila on tarkoitettu nimenomaan pelattavaksi muiden pelaajien kanssa yhteistyönä. Infinity Ward on jo heti kättelyssä myös vahvistanut, ettei zombitilan tapahtumia sidota yhteen Infinite Warfaren pääkampanjan kanssa, vaan eläviä kuolleita räiskitään tyystin toisessa universumissa.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Infinity Wardin kehittämä Call of Duty -peli on sisältänyt astetta yliluonnollisemman yhteistyötilan. Call of Duty: Ghostista löytyneessä Extiction-moodissa ei kuitenkaan taisteltu vielä zombeja vastaan, vaan vastassa nähtiin sen sijaan alieneita.

Ensimmäisen kiusoittelukuvan zombitilasta löytää ohesta.

Zombitilan yhteydessä Call of Dutyn tulevaisuudesta on paljastettu myös hajanainen joukko muita pienempiä yksityiskohtia. Ensinnäkin Infinity Ward on aikalailla tehnyt selväksi, että Infinite Warfaren myötä Call of Duty -sarja on tosiaan viimein sanomassa hyvästit Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle. Black Ops III:n tapaan Infinite Warfaren suuremmat lisäsisältöpaketit julkaistaan myös ensin PlayStation 4:lle, kun taas muut alustat saavat sisältönsä aina kuukauden viiveellä.

Tällä hetkellä näyttää myös vahvasti siltä, että osaksi Infinite Warfaren erikoisversioita pakattu Call of Duty 4: Modern Warfaren remasteroitu versio ei ole saapumassa ainakaan toistaiseksi myyntiin ollenkaan itsenäisenä tuotteena, vaan sen pelaaminen vaatii nimenomaan Infinite Warfaren omistamista. Activision on kertonut asiasta remasterille omistetulla tietosivulla, joka myös varmistaa, että remasterin kehityksestä on vastannut Raven Software.

Ohessa Infinite Warfaren debyyttitrailerin pohjalta tehty vertailuvideo Modern Warfare Remasteredin ja alkuperäisen Modern Warfaren graafisen annin välillä.

Lähde: Activision, Infinity Ward (Twitter), PlayStation Blog

Lisää luettavaa